Benefiet € 6240

De stichtingen Amurang en Awas Kaki organiseerden samen met de zakenclubs van Blauw Wit ’34 en Leeuwarder Zwaluwen een exclusieve benefietavond in de zakenclub van SC Cambuur. Na aftrek van de zeer laag gehouden kosten was de netto opbrengst € 6240.

Gift PKN Lemmer

CIOS student Jesse Bruinsma overhandigde als gift van de protestantse gemeente PKN uit Lemmer een cheque van € 577. Hiermee kunnen twee scholieren drie jaar lang de senior highschool in Amurang volgen.

Grootste hapjesplank als promo voor actie

Amurang en Akwadaa Asedaa stunten in restaurant Unia 12 met de grootste hapjesplank ter wereld. Titus Siderius, Theo Oosterhof (eigenaren Unia 12), Alfred Lehmann en Ritsko van Vliet presenteerden de plank vol heerlijke hapjes. Dit ter promotie van de verkoop van deze plank op kleiner formaat voor €13,50 en €35,00.

Circusworkshop als verrassing in Tondano

Lindy Schutte en Guido van Veghel kwamen een middag langs in ons tehuis in Tondano. Ze wilden graag een circusworkshop voor kinderen geven. Ze werden getipt door hun reisgids in Zuid-Sulawesi. De Nederlanders zijn instructeur bij jeugdcircus Circaso in Den Haag.

Anbasja ambassadeur naaiatelier project

Bij de Fashionshow van het Friesland College werd Anbasja Blanken benoemd tot ambassadeur van ons naaiatelier-project in Tondano. Zij was in 2009 als crealid in Amurang. Na het Friesland College ging zij naar de HKU. Liep stage bij Victor&Rolf, won prestigieuze prijzen en heeft haar eigen label ALA BLANKA.

In actie voor Amurang

Judith Bruinsma en haar vriendin stonden vandaag voor Amurang bij slijterij Zaagemans op het Schrans Spectakel. De koopwaar werd beschikbaar gesteld door UBO Supermarkt Deinum. Het was alweer Judith haar derde actie.

Te gast bij Blauw Wit '34

Na afloop van de stadsderby Blauw Wit '34 tegen Lwd Zwaluwen kondigde Ritsko van Vliet in de zakenclub een speciaal benefietdiner aan voor Amurang en Awas Kaki. Dit vindt plaats op 10 november in het restaurant van het Cambuurstadion. (klik op foto voor meer)

Laptops voor Aquinoschool

Stichting Amurang haalde de krant in Noord-Sulawesi met de overhandiging van twee laptops voor de Aquinoschool in Amurang. In samenwerking met het Friese bedrijfsleven hopen wij geld op te halen voor nog 18 stuks. Ons bestuurslid Frank Persijn reikte de laptops uit aan de directeur van de school Heri Kolantung.

Verrassing voor Maria Toja

Maria Toja hoorde dat zij mede dankzij de actie "snor er af" een beurs krijgt om zonder geldzorgen haar studie af te maken. Gerard en Ritsko bezochten haar bij het ziekenhuis in Tomahon waar zij haar opleiding volgt. Met vochtige ogen bedankte zij alle donateurs die goed waren voor ruim €900.

Gerard's laatste creagroep

Ritsko van Vliet zag tijdens zijn werkbezoek in Tondano onze creagroep aan het werk. Celine, Fleur, Irma en Anouk zitten er vanaf 28 januari. Het is voor Gerard Draaisma de laatste keer dat hij mee is als coach. GERARD BEDANKT namens alle 65 crealeden van de afgelopen tien jaar.

Pagina's